Καλλιθέα, Αττική +30 6945-551317 contact@myflexweb.com

About | MyFlexWeb

    You are currently here!
  • Home
  • About

MyFlexWeb

Working Together Can Unite People

Στην My FlexWeb επενδυούμε στη στενή συνεργασία και την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση των αναγκών της επιχείρησής σας προκειμένου να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις για την δική σας digital επικοινωνία

Research

Solutions

Deliverables

Happy Customers

My FlexWeb

Our story

Είμαι η Πολύνα Στυλιανού, ιδρύτρια και οραματίστρια της My FlexWeb.

1997

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε το 1997 στον κλάδο της γραφιστικής παράλληλα με τις σπουδές μου στον ΑΚΤΟ. Πολύ άμεσα μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ ως Web Designer τότε που το Internet ήταν άγνωστη λέξη και εγώ έκανα φιλότιμες προσπάθειες να συμβιβαστώ με το pixel σαν μονάδα μέτρησης στο Photoshop!

2004

Στα χρόνια που ακολούθησαν πέρα από τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες, μου δόθηκε η ευκαρία να αναπτύξω δεξιότητες και ικανότητες που αφορούν την επικοινωνία, την διοίκηση, την οργάνωση έργων-πόρων και γενικότερα της εξυπηρέτησης πελατών.

Έτσι από το 2004, πάντα με άξονα την επικοινωνία και το Digital, ανέλαβα ρόλους στα δημιουργικά τμήματα μεγάλων εταιριών ως Production Director, Client Service Director και Senior Project Manager και είχα την τιμή να συνεργαστώ με κορυφαίους επαγγελματίες στον κλάδο του Digital και να εξυπηρετήσω μεγάλους πελάτες όπως Unilever, Perfetti, CCHBC, NIKE, Sarantis Group, Frezyderm, Lufthansa, BSH, AIG, Praktiker, Creta Farms, Media Markt, OK Markets, Eurobank, BMW Hellas, Peugeot, Fiat Group

2020

Το 2020, μια χρονιά όπου η πανδημία COVID μας χτύπησε την πόρτα και έκανε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προσπαθούν από την μια να επιβιώσουν και από την άλλη να αγωνιούν ακόμα περισσότερο για την διαδικτυακή τους προβολή, ξεκίνησα την δική μου εταιρία με στόχο την εξυπηρέτηση πελάτων σε υπηρεσίες Digital, με ένα τρόπο διαφορετικό από αυτό που ορίζει η αγορά, πολύ πιο στοχευμένο, με πραγματικό ενδιαφέρον για την εκάστοτε επιχείρηση και απόλυτα σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι. Στην My FlexWeb προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, να τους καθοδηγούμε βήμα-βήμα και να επιδιώκουμε την διαρκή βελτίωση τους.

Communication Skills
100%
Social Media
80%
Consulting & Coaching
100%
Project Management
100%
Marketing Skills
90%
Corporate Websites
85%
Web Productions
95%

Our Projects

01

Website

FLEX REPAIR

02

Social Media

DEDRON

03

Website

G.SOUPIONIS

04

Social Media

IL MONDO BISTROT

05

Social Media

ZAZEN Practice

Γιατί MyFlexWeb;